Studentengala Locaties BOOT10

De leukste locaties voor jullie studentengala!

Studentengala Locaties BOOT10

De leukste locaties voor jullie studentengala!

Galalocatie voor studenten in Utrecht

De leukste studentengala locaties

Op zoek naar een sfeervolle locatie in Utrecht voor jullie studentengala en/of diner? De partyschepen van BOOT10 zijn de leukste locaties voor jullie studentengala in Utrecht en geschikt voor groepen van 25 tot 700 personen! Alle partyschepen zijn voorzien van goede barfaciliteiten, professionele DJ- en geluidsapparatuur, een groot open buitendek en een centrale verwarming zodat het ook in de winter goed feesten is bij ons. Wil je liever buiten Utrecht opstappen en varen? Geen probleem, wij varen overal waar water is.

Wij weten wat belangrijk is voor een goed feest!

Omdat wij zelf ook oud studenten zijn weten we als geen ander wat bij een goed studentenfeest belangrijk is: veel koud bier, goede muziek, geen sluitingstijden, een gastvrije bemanning die niet moeilijk doet als er een biertje 'gemorst' wordt en dat alles voor een eerlijke en transparante prijs. Kortom, voor dit alles ben je bij BOOT10 aan het juiste adres!

Offerte aanvragen

Direct contact

Vier een super studentengala aan boord van één van onze partyschepen. Vragen? We zijn zeven dagen per week bereikbaar van 09:00 - 23:00 uur!

085 - 1302255 Offerte

Vragen over jullie studentengala? Stel ze aan BOOT10!

Studentengala Locaties BOOT10De leukste locaties voor jullie studentengala!
085 - 130 22 55